vineri, 21 martie 2014

Ziua in care soarele imi aminteste de ACASA.

   Acum lucrurile devin din ce in ce mai grele. Iti dai seama de asta cand vezi soarele de afara care-ti provoaca un dor atat de mare de ACASA. De oamenii pe care ii iubesti si care nu sunt cu tine, de liceu si de toate amintirile frumoase pe care le ai acolo.


  Acum un an, soarele asta ne incalzea fata usor, in curtea liceului si n-aveam niciun stres. Si tot ne plangeam ca nu ne e bine si voiam sa plecam cat mai repede din oras. Si-acum vrem inapoi pentru ca lucrurile s-au complicat, au devenit grele.


  Drumul pe care ai ales sa mergi, singura, nu e atat de usor, dar stiai asta in momentul in care ai plecat sa-ti implinesti visul, sa-ti cauti locul si sa ai viata pe care ti-o doresti de mult timp. Acum devine din ce in ce mai greu pentru ca iti aduci aminte de toate lucrurile frumoase pe care le-ai lasat in spate. Si toate amintrile alea..

   Momentele in care radeai si te distrai cu colegii se plimba in continuu in mintea ta. Te-ntorci inapoi la zilele alea si respiri toate momentele in care erai fericita. Si ce bine era...
Oricat de mult te-ai schimba, mereu iti  vei intoarce capul spre locul in care ai fost fericita.


   Aminteste-ti doar ca toate visele implica sacrificii. Mereu trebuie sa pierzi pe o parte, ca sa castigi pe cealalta. Aminteste-ti de toti oamenii care te iubesc si poarta-i mereu in suflet, dragostea lor o sa te ghideze pe drumul tau. Aminteste-ti apoi toate lucrurile bune pe care le-ai trait si gandeste-te ca o sa se intample altele si mai bune.
Adu-ti mereu aminte cine esti, nu lasa obstacolele sa te impiedice din drumul tau. Adu-ti aminte pentru ce ai plecat si ce vrei sa devii. Si-apoi adu-ti aminte ca toate astea sunt mai importante decat orice obstacol care-ti iese in cale. Cu timpul, toate o sa se aranjeze in favoarea ta si o sa ai tot ce-ti doresti. Rabdare.


  Aminteste-ti ca tu poti sa faci orice, sa ai orice, sa fii orice iti doresti. Si ca nimic in viata nu e intamplator, toate se intampla cu un scop.


  Apoi, aminteste-ti sa te intorci ACASA. Pentru ca acolo va fi mereu o parte din sufletul tau, oricat de departe vei pleca si oricat de mult te-ai schimba.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu