luni, 17 martie 2014

Cei care m-au urmat pretutindeni

        Sunt oameni care nu vor pleca niciodata, chiar daca circumstantele vor face sa fiti la sute de kilometri departare. Sunt oameni care, in ciuda greselilor tale, te vor ierta mereu, pentru ca te accepta asa cum esti. Pentru ca aleg sa vada partile tale bune.
   Sunt oameni care te vor sprijini mereu atunci cand vei trece prin momente dificile. Ei n-o sa-ti intoarca spatele niciodata si te vor urma oriunde vei merge.


        Sunt prietenii care te cunosc mai bine decat crezi tu. Care simt cand esti trist si vin sa-ti dea o mana de ajutor. Sunt cei care se bucura alaturi de tine in cele mai grele situatii si unde vei gasi mereu un umar pe care sa plangi. Vor cauta cele mai bune si frumoase vorbe  sa te faca sa te simti mai bine, chiar daca nici ei n-o duc mai bine decat tine.
 Cei care au mereu un zambet pentru tine si ti-l daruiesc de fiecare data cand te vad. Si o imbratisare sincera care parca nu se mai sfarseste. 
Ei vor cauta mereu ceva care sa te faca sa te simti mai bine. Te vor face sa razi chiar si atunci cand tie iti vine cel mai tare sa plangi. Vor plange cu tine ca sa-ti arate ca nu esti singur. Si apoi o sa te ridice de jos si o sa-ti spuna ca tu esti mai mult decat lucrul ala care te-a facut trist. Ca tu meriti sa fii fericit si ca vei trece peste orice obstacol. Alaturi de ei. Iti vor intinde mana si te vor ajuta sa te ridici.


       Sunt cei cu care prinzi fiecare rasarit de soare in locul pe care-l iubesti cel mai mult, MAREA. In fiecare dimineata, la ora 6, vor fi langa tine.
 Si cei cu care te distrezi  cel mai bine. Cu care razi pana te dor obrajii, cei care fac cele mai bune glume, cei cu care poti sa vorbesti orice prostie. Cei cu care poti face orice gluma, pentru ca nu se vor supara. Cei care iti inteleg sarcasmul si iti raspund in acelasi fel.

   
     Sunt cei care te-asteapta sa vii de la Bucuresti cu un cadou care te va surprinde pentru ca ei stiu mereu ce-ti place. Cei care te-asteapta mereu sa te intorci cu un dor mare in suflet pentru ca ei iubesc intr-adevar prezenta ta pentru ca se simt bine alaturi de tine. Pentru ca tu stii sa-i faci sa zambeasca, pentru ca ai acel ceva care-i face fericiti. Pentru ca tu stii mereu de ce au ei nevoie, ce le place si ce nu, stii cum sa le aduci un zambet pe buze. Ai crescut cu ei si ii cunosti asa cum te cunosti pe tine. Sunt fratii pe care ti-i doreai, dar nu i-ai avut.


       Sa vrei sa-ti urmezi visul, dar sa trebuiasca sa te desparti de cei pe care-i iubesti. Asta e un lucru cu adevarat greu.
 Poate ca lucrurile trebuie sa se intample asa. Si de asta pleci. Ca intr-o zi sa-i reunesti pe toti, aproape de tine. Intr-o zi vei fi in acelasi loc cu toti pe care-i iubesti. Te vor face sa zambesti in fiecare zi si nu va mai trebui sa va despartiti.


    Sunt cei mai buni prieteni ai tai. Cei care te-asteapta mereu sa te intorci acasa. Cei care te fac mereu fericiti. Cei care-au fost mereu langa tine, chiar si atunci cand credeai ca esti singur, cand toti ceilalti te-au parasit.


   Sunt cei care au ramas langa mine chiar si atunci cand eu am ales sa merg pe un drum diferit de al lor.

        Stiu ca oriunde as merge in lumea asta, dragostea celor care ma iubesc ma va urma mereu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu