duminică, 16 martie 2014

Nu-i da like

   Mi se pare o prostie sa-i dai like la toate postarile unei tipe de care iti place, ca sa o agati. E penibil. Daca tot iti place asa mult de ea, bag-o in seama. Vorbeste-i frumos. Fa-te remarcat prin ceva special.
Daca tot vrei "s-o agati", arata-i ca meriti sa-ti dea o sansa. Adu-i flori. Si ciocolata. Fetele iubesc florile si ciocolata. Fa un gest frumos care sa o impresioneze. Cucereste-o prin sinceritate si simplitate, nu prin o mie de minciuni penibile si copilaresti, care,  mai devreme sau mai tarziu, tot vor iesi la iveala.


  Surprinde-o. Cu un lucru la care nu s-ar fi asteptat. Demonstreaza-i ca tu nu esti la fel ca toti tipii pe care i-a cunoscut si  despre care ea spune ca sunt niste idioti. Fii tu insuti. Cu defecte si calitati. Copilaros, imatur, cu greseli, cu lucruri bune. Fa-o sa se indragosteasca de ele. Fa-o sa se indragosteasca de tot ceea ce insemni TU.
Si, daca ai norocul si iti ofera o sansa, incearca sa nu-i dai cu piciorul. Daca te-a acceptat asa cum esti, inseamna ca merita. Ca trebuie sa continui sa o cuceresti. In fiecare zi, nu numai ca sa "ajungi" la ea.


   Nu-i da like. Demonstreaza-i ca meriti sa-si piarda timpul cu tine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu