duminică, 30 martie 2014

Private Thoughts

         Poate ca ochii aia verzi sau albastri la care visezi tu nu-ti vor intalni niciodata privirea si bratele alea la care speri zilnic nu te vor imbratisa in patul tau nici dimineata, inainte sa pleci la serviciu, nici seara, cand te intorci.
Poate ca buzele alea pline nu-ti vor acoperi niciodata trupul asa cum iti doresti tu si nu vei gusta din aroma barbatului la care visezi. 
Poate ca dimineata nu o sa te trezesti langa el si nu o sa-i simti parfumul ala care sa-ti creeze dependenta iar barba lui nu o sa te zgarie usor pe gat inainte sa adormi.
Poate ca sufletul tau plin de cicatricile unor relatii anterioare nu o sa tresalte niciodata la auzul acelor doua cuvinte atat de greu de rostit: "te iubesc!"

         Poate ca dimineata nu te va trezi aroma de cafea facuta de el si nici nu vei lua micul dejun pe care el ti l-a pregatit.
Poate ca nu o sa simti parfumul florilor tale preferate in toata casa si n-o sa ai cu cine sa te uiti la filmul preferat intr-o seara de mai.
Poate ca nu o sa aiba cine sa-ti tina umbrela in zilele ploiase de toamna si nu o sa ai langa cine sa te ghemuiesti, cand ti-e frig, in serile reci de iarna.


           Poate ca nu o sa ai langa cine sa vezi rasaritul pe plaja, intr-o zi de august. 
Poate ca zilele la mare o sa fie mai plictisitoare fara el.
Poate ca toate astea o sa ti se para fara sens si o sa vrei sa pleci sa-l cauti.


          Sau, poate, intr-o dimineata, cand te iti vei deschide ochii, il vei gasi langa tine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu