vineri, 29 iulie 2016

Celui care ma asteapta

Poate ca dragostea sta undeva, intr-un colt, ascunsa, si asteapta.
Asteapta momentul oportun sa te loveasca in piept la fel cum te loveste fericirea aia dulce care apare fara sa o cauti. 


Sau poate ca dragostea e doar un cliseu pentru tine, poate chiar nu exista si de aia nu mai apare odata.
Cred ca fericirea nu e facuta pentru toata lumea. Si nici dragostea.
Desi iubesti oamenii e posibil sa nu te iubeasca niciunul dintre ei, stii? Si atunci de ce continui sa cauti, sa te uiti mereu in spate, sperand ca mai exista o sansa? O sansa sa faci lucrurile asa cum vrei tu, sa scrii povestea asa cum ai gandit-o tu, nu cum a gandit-o nenorocita aia de soarta pentru tine...
Desi iti repeti zi de zi ca nu e corect, nu poti schimba nimic, nu-i asa?


Exista mereu in visele tale, atunci cand inchizi ochii dar nu adormi, ci te deconectezi de lumea care nu intelege nimic, un om care te strange mereu de mana si nu-ti da drumul, care a existat mereu in lumea ta, si alaturi de care toate visurile tale s-au implinit. Te-a tinut de mana si ati calatorit impreuna in Raiul de pe Pamant la care visai de atata timp. Acolo era atat de cald si de bine, inotai intr-o apa transparenta care mirosea a parfumul tau preferat. Si pielea ti se bronza in nuante de auriu si era dulce ca o zi de primavara. Iar el te privea zambind ca si cum ar fi vazut o raza de soare dupa o viata intreaga traita la Polul Nord, ca si cum ar fi fost pentru prima data fericit. Acolo era liniste si bine si nu existau responsabilitati. Nu existau razboaie si nu trebuia sa te certi cu nimeni. Nu trebuia sa dai explicatii si nici sa-i faci pe altii sa inteleaga ce e bine si ce e rau.

Undeva, Acolo, dincolo de corpurile printre care te ratacesti zi de zi, el te asteapta cu mana intinsa, asteptand sa vii si sa mergeti dincolo de Pamant, unde fericirea exista si unde vara nu se termina niciodata, unde nu exista arme si nici intuneric, ci doar fericire si dragoste.
Desi ti-ai pierdut speranta, undeva, in sufletul tau, intr-un colt mic-mic din sufletul tau, tu stii ca el te asteapta, ca mereu te-a asteptat si ca o sa poti sa lasi totul in urma si o sa ajungi la el.

Da-mi mana ta, ajuta-ma sa ajung la tine, nu ma lasa sa-mi fie frica...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu