sâmbătă, 24 mai 2014

Femeia Inteligenta VS. femeia proasta

De ce-ai inlocui o femeie inteligenta cu una cu mult inferioara acesteia?

Vezi tu, femeia proasta te va tine langa ea doar pentru relationship status-ul de pe facebook si pentru a le arata prietenelor ei ca are si ea iubit, dar nu te va intelege. Nici macar nu va incerca asta. Pentru ca femeile proaste sunt suficient de superficiale incat sa ignore. Te vor tine langa tine doar ca sa aiba cu cine sa-si piarda timpul. Timpul acela in care, oricum nu fac nimic.
 Ele prefera barbatii cu un nivel la fel de scazut, care 'sa le dea ceea ce merita'. De cele mai multe ori, dezamagiri.

In schimb, femeia inteligenta va sti cum sa te iubeasca. Si nu pentru ca e inteligenta, pentru ca nu ai nevoie de carte ca sa stii sa iubesti un barbat, ci pentru ca inteligenta nu va exista niciodata fara o inima care sa bata intr-un ritm perfect. Cele doua se sincronizeaza; asta inseamna inteligenta.
Femeia inteligenta nu-ti va scorni in trecut si nici n-o sa-i pese cine ai fost inainte sa te cunoasca, cu cine si pe unde ai umblat; nu are nevoie de explicatii. Te va accepta asa cum esti, cu bune si cu rele, pentru ca inteligenta ei stie ca nu exista perfectiune. Nici macar oamenii inteligenti nu sunt perfecti.
Si va putea sa te faca fericit.


De ce sa alegi o femeie proasta? Pentru ca oamenii care se aseamana, se aduna.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu